jag har väldigt tråkigt just nu .

Stäng

shit

 

Glitterglassen, alltiders party glass.

Igår fick jag ett mycket intressant tips från en flicka som heter Matilda och går i min skola. Hon tipsade mig om den utsökta, ur häftiga och super coola party glassen Girlie (GlitterGlassen) . Det är nog den godaste glassen man kan äta om man tycker om glass, vilket jag inte gör... Men endå den måste bara ätas för den coola glitter röret man får med , plus att glassen är rosa och är stjärnformad. Därför kan jag bara säga till alla trend medvetna flickor ät GlitterGlassen och få fett med respekt.

Och det var dagens visdomsord.
 
Nu till mindre intressanta saker. I dag har jag varit i skolan och varit allmänt aktiv, vilket menat att jag inte riktigt har ansträngt mig tror jag. Fötillfället sitter jag här framför datan, dricker påskmust och lyssnar på musik i ett par stora feta hörlurar och känner mig inte det minsta het. Kärlekslivet är under kontroll , jag är fortfarande kär i allt, bara de inte är håriga och svettiga. Annars händer det inget speciellt här, i allfall inget som jag tänker berätta för er ;)

Puss

Och dagens idiot är ...

GIZMO! Han förtjänar verkligen den utmärkelsen . Jag ska ärligt tala erkänn att jag faktiskt älskar honom, att han är jätte mysig när han kommer och spinner, men när han sedan börjar bita en i näsan och gräva ett hål i ens säng klockan sex på morgonen, känner jag mest för att kasta honom till hundarna. Inte kan man heller somna om efter ett så brutalt uppvaknande så jag gick och tog ett bad. Jag vill mest bara informera min omgivning att idag är nog inte en så bra dag för mig...

Också på tal om ingenting, på lördag ska jag på konsert och se ROBBIN (utalas i falsett) spela, men det säger jag mest för att reta Anna x) 

Igår träffades vi alla flickor igen, de är så jävla snygga att jag blir fett avundsjuk. Och det är nu när man träffas så här man inser hur grymt mycket man har saknat dem. Först satt vi och fikade på Ragnhilds (Jag, Anna, Linea, Vicky, Jossan ,och Jossans nya pojkväns ex var där ett tag xP ) Efter det gick vi och köpte mat, wook och nudlar. Väl hemma hos Veronica kom M.E.S (Malin, Elida, Signe) flickorna och åt med oss. Efter maten såg vi på Grease, våran klass föreställning av Grease från 9,an x) Visst var vi vackra, men det är inget jag skulle visa för min make någon gång i framtiden. Också måste jag bara säga, även om det är lite fjortis aktigt, att jag ÄLSKAR er flickor. Ni är fett underbara och de absolut skönaste människor jag har träffat.  


Om det är något som jag verkligen inte gillar är det att bli väckt på morgonen.

Klockan nio kommer min far in och puttar på mig och undrar om jag vill äta frukost med dem. Jag öppnar inte ens ögonen men stirrar ändå surt på pappa i en av mina drömmar, ger i från mig ett grymntade ljud som måste ha tillhört någon av våra förfäder vänder mig om och drar täcket över huvudet och börjar snarka igen.  Pappa lunkar ut ur mitt rum och mumlar att jag ialf kan försöka att vakna. Jag somnar sedan om, men knappt en halvtimme efter hör jag de små otäcka monstrerna springa mot mitt rum hoppa upp i min säng och helt plötsligt har min säng förvandlads till en studsmatta/dagis och leken barnen leker är " Mosa den sovande tonåringen". Jag spelar död och hoppas att det är det bästa försvars taktiken, har sett det på något natur programm att vissa djur gör så för att undvika fara. Det funkar nästan för då kommer min far och säger att de ska låta mig vara och att han inte vill vara där inne och passa dem för att han vill dricka sitt morgon kaffe i lugn och ro. Än en gång tackar jag Gud för att han uppfann kaffet. Jag somnar åter om, men inte ens en halvtimme efter kommer min far in i mitt rum IGEN och undrar om jag vill följa med på en utflykt? Grottmänniskan börjar komma fram igen och jag föreställer mig hur jag står och bankar en träklubbar i min fars huvud. Jag tror att min far kädnde lukten av fara och lade sedan in att jag kanske tyckte att de är för tidigt. Jag nickar och lyckas samtidigt kontrollera grottmänniskan innuti mig. Vänder mig åter om, men nu kan jag inte somna alls. Utan ligger bara å lyssnar på kriget som pågår utan för min stängda dörr. Det verkade som om kriget gick ut på att försöka få på de små monstrena kläder. När slaget äntligen är vunnit av de vuxna åker de i väg på sin utflykt. Då när det är lugn och ro i huset vågar jag mig försiktigt upp för att hitta en bra plats i röran för att äta frukost på. Så tillslut hnmar jag här halv tolv på morgonen och skriver en blogg, egentligen tror jag inte att detta är så speciellt sunt. Men dagen forsätter ch jag kan nästan vänta mig att min morgon kommer att se likadan ut i morgon.  

Det jag har väntat på.

Äntligen är den här, den vackra härliga påsken. Inte för att jag är så förtjust med det här att sitta hemma och äta påskmiddag med hela släkten så betyder det i alf alf att man möjligtvis kan få ett litet påskägg med godis, och om inte köper jag ett till mig själv. Självklart så är det bästa med påsklov att man har LOV ! Slipper gå i skolan, slipper vakna halv 7 varenda morgon, vissa dagar kanske man nästan slipper att vakna alls. Nu gäller det bara att jag på något sätt kommer ur den här sitautionen som jag sitter i, annas blir det att åka till Lindköping i morgon tror jag, USCH !!!!! Det vill jag verkligen inte. Inget illa pappa lilla, det är bara inte så roligt där.

Jag måste bara säga så alla vet ;) Jag har fått ett efterlängtat jobb nu , så jag slipper gå pank.

Jag vill också applådera för er som läser "läsar statistiken" har ökat draktiskt och jag älskar er alla jätte mycket <3
Föresten jag saknar min syster . . .

Jag har flyttat till fader min.

Jag vill bara att alla ska veta det, så att ni inte försöker nå mig hemma hos mamma. Hon har nästan slängt ut mig. 
I går så hade vi ett ganska stort bråk, så hon packade hon alla mina saker och tog min hem nyckel. Så nu bor jag hos far, det är nog lite lugnare där .
   

I dag har jag uvecklingsamtal .

Japp, så är läget. Fast det brukar alltid gå fin fint för mig på utvecklingssamtalen, eftersom jag en så ofantligt duktig flicka. Det som jag också älskar med de här utvecklingssamtal dagarna är att man är ledig hela dagen :)
Vilket enligt min mor betyder att jag ska städa huset och laga mat, men enligt mig betyder det att jag ska ligga framför tv,n och slappa.
Juste någon gång efter utvecklingsamtalet ska jag träffa Linea tror jag, vi pratade om det och Josse kanske skulle följa med. Gud vad kul , det var så länge sedan jag träffade dem. Även om jag och Linea nästan går i samma skola och ses lite då å då blir det ju endå aldrig samma sak som förr. Jag saknar verkligen våran gamla klass i nian. Hur vi brukade tränga i hopp oss i ett bord i matsalen och sitta där och snacka skit, eller som vi ägde Gotland. Haha , mitt största minne där i från är när jag ligger i en ensam säng och pratar i telefon och Linea, Josse och Mimi ligger tillsammans i en enda och att de helt plötsligt började klä av sig. Jag har iget emot homosexualltitet, men där gick nästan gränsen x) (Bara för att inte ge dem dåligt rykte ska jag säga att de bara LÅG i sängen , inget annat). Det var typ tider det. 

"tjän mig i åke"    

Hjälp jag är beroende.

Det är sant, det finns 2 saker jag i denna värld aldrig skulle klara mig utan, alltså jag skulle hellre dö
 om jag inte fick det. Det första är Kaffe, jag har börjat missbruka kaffe till en sådan grad att jag får världens migrän om jag inte dricker det under dagen. Det andra är Coca Cola Light det skulle jag heller aldrig vilja vara utan. I försig är det koffein i de båda två tingen. Så jag ska nog dra som slutsats att jag är koffein beroende. Vilket kan vara ganska possetivt om man ser vad jag var beroende av förut. MYCKET BRA JULIA ! Sen att de kanske finns andra saker som kan vara svåra att leva utan, det skiter vi i tycker jag. Kaffe och Cola Light är det enda som räknas. (SVULLO)

Endast jag glömmer bort en kusin .

I dag vart jag brutalt tvingad att gå å äta middag hos min kära farmor.
Helst hade jag velat varit hemma latat mig, sett lite på tv och ätit upp mitt älskade godis från gårdagen. (haha, jag köper fortfarande lördags godis) . Men helt plötsligt ringer min farmor och påminner mig att jag skulle äta middag med henne, och alla små barn. Jätte kul. när man väl kommer dit hälsar på alla och spelar trevlig så visar det sig att jag på något sätt har fått en till kusin. Jag vet faktist att jag fick en ny kusin i typ förrgår. Men det här var något helt nytt och bäbisen var nog ungefär 3-4 månader och inget säger något till mig. Jag visste inte ens vad ungen hette, fatta pinsammt. Där står jag som ett stort fån och inte vågar jag fråga vad han heter heller, för då klagar det bara att jag är glömsk och att de visst har sagt nått till mig. Men HALLÅ! Jag har under de senaste 5 åren fått, 2 bröder och 4 nya kusiner. Hur FAAN ska jag kunna hålla koll på alla? Det är ju totalt omöjligt. Jag har också just räknat ut att jag har 15 kusiner, fatta hur många sysslingar mina ungar kommer ha. Ärligt talat så skäms jag nog lite ;P

Jag ska alltid klaga.

Jag vet inte varför det är så men varje årstid passar mig inte. Nu när det äntligen är vår tycker jag inte om våren längre, det är alltid samma sak. Andledningen till att jag inte tycker om våren är att man faktiskt blir KÄR i varenda vackert som finns. Förtillfället är jag nog kär i mins 10 "normala" människor, 87 kändisar, 100 par skor, några kläder och i det mesta jag lyssnar på förtillfället. Förstår ni vilka problem jag lider av?! 
Jag ska berätta om en vår en gång i 8,an när jag var på väg till skolan, lite försenad som vanligt och små sprang lite lätt. Helt plötsligt från ingenstans dyker typ VÄRLDENS vackraste bak upp framför mig och jag är tvungen att sakta ner bara för att kunna gå och se på baken hela vägen till skolan, plus att jag fick ta en lite omväg. Sådant humör är jag på nu. Fast ärligt talat det är ett ganska trevligt humör. Man går mest bara runt och ler för sig själv, så jag förstår egentligen inte varför jag ens klagar. Det är nog mest bara en dålig ovana. 
Jag undrar om det är därför att solen tittar fram allt blir så här? Shit, jag älskar faktist solen, jag skulle inte kunna leva utan den, eller jag undrar om någon skulle kunna göra det. 
Förtillfället saknar jag väldigt många också , jag saknar Anna, Patti, Maja, Lollo och min kusin lite då å då. OCH jag kom just på att jag ska göra fem skisser till kolan i morgon och jag har gjort EN!! Fuck , det är i alf något som jag inte älskar förtillfället.    


RSS 2.0