Jag tycker verkligen inte om dig.

Ni skulle bara veta hur förbannad jag är.

I dag fick vi veta att våran favorit lärare har sagt upp sig. Inte p.g.a att vi elever är jobbiga utan att hon inte tål sin egen kollega. Visst hon är gammal skulle gå i pension om två år, men hon ville verkligen vara kvar de sista två åren och ta hand om oss. Men då kommer den där stora självuppblåsta kossan och förstör ALLT,  genom att trycka ner henne och skylla allt på henne. Vi kommer från och med nu inte  att lära oss något mer, bara sitta och prata bort de lexionerna.
Jag får nästan lust att sluta skolan, eller byta till någon annan skola uppe i stockholm med samma linje.
Det skulle kasnke inte bli samma sak, men man skulle nog lära sig lite mera saker i alf .

Jag önskar att jag hade modet att berätta hur jag känner till kossan.

Jag ska aldrig mer bli fjortis.

Så , nu är jag hemma igen. Någon som saknat mig ? Förstod väl det. .
För er som inte vet vart jag har varit så ska jag berätta det. Jag har varit på Gotland och lekt konfirmand ledare. Okej , jag har väl inte lekt konfirmand ledare utan varit konifirmand ledare.
Jag kommer i håg mitt eget konfirmand läger väldigt väl, men jag tänker inte nämna några detaljer det får ni ta med mig personligen.
Jag ska ärligt talat säga att jag SKÄMS, och vill be alla som kände mig förr i tiden om ursäkt för att jag var en sådan fjortis.
Jag kände mig nästan som en gammal tant där, kunde inte förstå hur sådana små flickor kan låta så ofantiligt mycket. Problemet var väl endast att jag kände väldigt mycket igen mig, vilket inte alla är så särskilt kul. OCH att jag har en syster som snart kommer att bli likadan. Hemska tanke , jag tror jag ska gå å dränka mig nu genast.    
Men annars hade jag väl trevligt på Gotland kan man säga, det var inte så mycket vackert att titta på och det enda som var vackert att titta på var två år för liten , mycket tragiskt .

Annars sover jag mest, kommer hem och däckar på soffan, där jag nu sover förtillfället för att vi har sålt min säng.
pluggar lite, dricker kaffe och busar med Gizmo. Livet är i stort sätt som vanligt och det finns en massa att klaga över men inget man kan göra något åt. Min högsta dröm är att ha sommar lov nu och att få lite pengar, inte för att det skulle göra mig lyckligare, men det skulle nog dämpa min ångest lite. Vad kan jag annars säga? Inte så mycket i morgon har jag en inlämnings uppgift och ett prov. GRATTIS till mig själv.

God natt

Om en hel helg .

 Fredag: Jag var och såg spindelmannen :)
Filmen var helt fantastiskt underbar, love !! Även om spindelmannen nu blev emo .
Annars var det en helt vanlig dag, var i skolan, åt mat, sov.

Lördag: Jag jobbade och såg Eurovision song contest. 
Det första jag fick höra av min arbetskamrat Ruben på morgonen var att han hade ont i benet och det var också det jag fick höra resten av dagen. 
Jag tror att de flesta håller med mig om att ESC söög hårt. och att helt fel person vann, som vanligt ^^ 

Söndag: Jag jobbade igen. 
Jag hade ca 10 kunder under hela dagen, så jag satt och blåste upp fotbollar . Polisen kom till jobbet och haffade några bovar, då var jag rikgtigt rädd , eftersom jag blev tillsagd att inte släppa ut någon som inte handlade. Men det löste sig . 

Måndag: Var hemma från skolan. 
Fixade lägenheten innan mäklaren skulle komma och ta bilder. 
Resten av dagen har inte gått ännu får se vad jag hittar på . :)

Kyss
 

I dag ska jag stå öga mot öga med mannen i mitt liv...

Eller rättare sagst sitta å dregla i en biosalong.

Ni som har läst alla minna bloggar sedan det första inlägget (alltså Jag , Anna och Maja)  vet vad detta handlar om. Jag ska se Spiderman 3, och jag nästan sväller av lycka .
Jag ska på något sätt försöka intala Spindelmannen att han ska gifta sig med mig, vilket kommer att bli svårt på minst 3 punkter.

1. Han verklar tydligen älska den där Mary Jane .
2 . Jag är tydligen inte den där Mary Jane.
3 . Vissa påstår att Sindelmannen tydligen bara är en seriefigur ^^ 

Men men , det löser sig säker.

Annars har jag inte gjort så mycket i dag, varit i skolan, städat hemma och pluggat (jag är en duktigt flicka) :)
I morgon ska jag jobba igen och jag har fått en extra arbetstimme, vilket nu menas att jag jobbar från 10 till 19 . Det blir lite tight med att se melodifestivalen i morgon, men förhppningsvis ändras inte planerna och då behöver jag bara åka hem till Anna och det är ju inte så långt. 
Juste jag har en idé om morgon dagen åsså, att vi borde laga finsk mat , efter som vi förra året åt grekisk mat. Jag antar att den grekiska maten är mycket godare, men jag har aldrig prövat finskt så det vore intressant .

Puss   

En klapp på stjärten skadar väl ingen?

Jag tror att Patti kan bli anmäld för sexuella trakaserier.

Allt det dumma vi gör börjar alltid med att vi har tråkigt. Vi satt så klart på sjukan drack kaffe och mobbade Lollo, för att hon och sjukhus-robin har flörtat lite. Som sagt vi hade tråkigt.
In kommer ett gäng små pojkar som ställer sig i ett hör och klor lite odiskret på oss, låter och försöker dra till sig uppmärksamhet. En av killarna står och nyper sig omedvetet i pungen. Vi börjar skämta lite om att vi kunde klämma åt honom i stället och sedan nypa honom i baken. Jaa, och det var så det hela började. Jag utmanar Patti, hon ska nypa en av killarna i stjärten och om hon gör det skulle jag fråga en av de hetaste pojkarna (enligt Patti) i skolan efter hans msn. Helt plötsligt rusar Patti efter pojkarna skriker "VÄNTA" en av killarna vänder sig om och säger "Men tja" och så gör hon det ...

Som sagt vi har tråkigt . 

Puss å kram och nyp i stjärten . ^^    

Sluta rå hångla framför mig på bussen...

Jag tycker faktiskt det är ganska oartigt. Okej, ni är kära, men jag vill inte se era slämmiga tungor åka ut och in.


Jag har en mycket överaskande nyhet att berätta för jordens befolkning. Jag ska flytta, igen. Fast inte så långt bort, men vi ska flytta till ett litet hus i Brunnsäng så att mor min får sin efterlängtade tomt. Det ska bli kul, men det känns lite overkligt och jag kommer nog alvarligt att sakna gamla villagatan lite. Haha , jag ska hänga på Tajen varenda helg och spana på emosar. Kanske inte ..

Vad jag har gjort idag är inte något kul att veta. Jag har endast varit i skolan, varit lite förbannad på allt, klagat hos lärare. Men inget kul har hänt.

Vad jag hade tänkt göra i kväll? Sova? Det låter som en bra ide. Tror att jag ska se på tv också, läsa någon bok. Jag måste läsa "Candide" för mitt arbeta i litraturhistorian. Konstigt nog klagar jag inte, men det måste bero på att jag tycker om att läsa .   

Jag är inte någon sjöman, men om du fanns på andra sidan havet. skulle reasan vara värd sin vinst.

Fuck'em .

Vad arg jag blir . Här har jag suttit och slitit med exel uppgifterna och så visar det sig att det är FEL uppgifter. och nu måste jag göra om och göra de rätta uppgifterna. Fan så jävla booring det här är .  JAG HATAR DATAKUNSKAP !  och det står jag för. Jag vill hem och sova . men vi får sluta tidigare så nu är jag glad

Tack å hej

Jag ber som hemskt mycket om ursäkt ...

för att jag är en sådan usel bloggare. Jag är jätte ledsen. Men på senaste tiden har jag inte fått någon inspiration till att skriva något heller och både min ork och lust har varit borta . Men jag ber som sagt så hemskt mycket om ursäkt och lovar att det ska bli ändring på det från och med nu. 

Men även om jag nu inte har bloggat på länge så ska ni inte vara oroliga, ni har endå inte missat något speciellt. 
Förtillfället sitter jag här och borstar tänderna och ska sedan ge mig ner på stan för att möta mina så kära classmates , Patti och Lollo .

Igår var jag hemma hos min flickvän (undra om jag fortfarande får kalla henne det?). Vi satt och myste i hennes soffa, pratade om livets goda och dåliga stunder, delade med oss av varandras erfarenheter. Sammtidigt som jag försökte få den kärlekskranka Anna att stå stabilt med båda fötterna på jorden sammtidigt, vet icke om jag lyckades så särskilt bra med det . I bakgrunden spelades Annas ny inköpta Pink Floyd - The Wall skiva . Jag har konstaterat att jag har verkligen missat något, Pink Floyd var ju helt underbart härliga att lyssna på och att jag ska sno en skiva av dem från min far. Efter Pink Floyd vart det svenska hits för hela slanten och vi satt och sjöng med till Vacker utan spackel  och Mera mål . Vilket inte var helt fel det heller. Of course kom gitarren fram i slutet och även pianot var med på ett hörn...

Men nu ska jag kila ned till stan och för att citera min tröja.
"IT'S NOT OVER. NOT OVER. NOT OVER. YEAH !"

kyss

RSS 2.0