Ojsan, där gick sommaren förbi.

Åh hå, ja jaa.

Nu är sommaren sorligt nog slut, skolan har börjat igen och min blogg kommer åter att fyllas på med viktig information, efter några månaders uppehåll.
  Jag vet inte riktigt var jag ska börja, det var så länge sedan, men jag tror att jag ska ge er en liten ursäkt varför jag inte har skrivit.
Det var så här att när sommaren slutade åkte jag direkt på att jobba i några dagar, så när jag kom hem på kvällen så ides jag inte att sätta mig framför datan, utan gick direkt och däckade i sängen. 
Det mest händelserika som hänt under min sommar är att vi har flyttat, så även det har varit en anledning till att jag inget skrivit. Vi har renoverar vårt söta lilla radhus praktiskt taget hela sommaren. När allt varit färdig renoverat har

vi ju varit tvugna att flytta in , åka upp till IKEA några hundra gånger, köpa upp alla löne pengar.

Sen var det bara att börja jobba igen, ingen ro och vila. Det är i det stora hela allt jag har gjort under sommaren, på min fritid har jag försökt att vara med kompisar istl för att sitta och sura. Jag har även varit hos min far några gånger men det är inget ni kan klandra mig för. Hoppas ni förlåter mig!   


Nu som alla vet har det hemska börjat igen. Skolan och jag vill verkligen inte gå dit.

Alla i min klass är så fula, jag förstår inte. Okej, jag Patti och Lollo är urläckra, men resten är ett stort skämt. Jag tror att jag ska lägga upp vårat klassfoto här sedan så ni förstår vad jag menar. Vi har fått en ny lärare också hon verkar helt okej och jag tror att hon blir bra. men jag saknar Birgit så förfärligt.

Inget mera snack om skolan nu. Föresten är det någon som skulle kunna jobba nu på Lördag? Ica Maxi har inventerings dag och jag har fått i uppgift att skaffa fram lite extra arbetare. Så om du vill är det bara att höra av dig till mig så fort som möjligt.



           Jag har även köp denna fett snygga klocka i dag! Bilden är på James Dean and I Love him <3

Hare fint
Puss Puss



RSS 2.0