Do you wanna feel how it feels?

Idag har jag varit med om något riktigt hemskt, och denna gång är jag helt seriös. Det är inte något med att jag ha stukat foten eller något liknade. Utan något riktigt hemskt.
En man dog på gatan nästan precis framför ögonen på mig :(
Jag och Lollo var nere på stan för att kolla runt. Vi gick in på Vero Moda i ca 3 minuter och när vi tittar ut genom fönstert ser vi en massa poliser. Min första tanke var ju:"oh nej, nu är det bråk"...
Tills jag ser mannen som ligger under de knäböjande poliserna som troligtvis försökte känna om han hade någon puls. Allt detta händer precis utan för Vero Modas dörr. Så vi blir ju tvungna att gå förbi för att komma där i från. Jag vill inte ens förklara hur hans ansikte såg ut....
Som sagt vi gick i väg och när vi sedan kom tillbaka hade ambulansen kommit och sjukvårdarna försökte återuppliva honom, men jag tror inte att de gick så bra : /

Jag mår inte bra i dag. Jag kommer förmodligen ha svårt att sova, men man får göra sitt bästa.
Usch!

I dag är jag verkligen Uff!

Det är hemskt. Mitt hår hänger, jag stinker av en väldigt otrevligt kroppsdoft och jag hatar verkligen orienteringsdagar!
Hela dagen har jag gått om kring i skogen som en jävla skogsmulle och letat efter några röda och vita 3D formade trekanter. Snacka om så mycket kul jag skulle kunna ha gjort i stället?
Det är mycket deprimerade.
Så för att muntra upp mig, gick jag direkt hem satte på datan, satte på ännu mera deprimerande musik och köpte några skivor på ginza.se
JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV! inte. Fast jag mår alvarligt lite bättre efter allt.
JAg orkar inte skriva något alvarligare.

Puss

You be good and don't you miss me

I've got so much left to say
If every simple song I wrote to you
Would take your breath away
I'd write it all
Even more in love with me you'd fall ¢¾


Hur i helvete lyckas jag (aldrig)?

Jag förstår, som vanligt, inte på mig själv, igen.
Vad är det egentligen jag gör, som gör att allt blir så fel?
jag tror att problemet ligger i att jag gör saker utan att riktigt tänka på vad jag gör, eller konsekvenserna.
Vilket jag sedan får ångra i efterhand, men i de lägena är allt redan försent.
Det är som jag har skrivit i rubriken, Hur jag lyckas med allt, jag lyckas med sådant man egentligen inte borde lyckas med.  Det är i sådana stunder man frågar sig själv: Är jag misslyckad?  Nej, jag tror inte det, bara allmänt korkad .

Nu till lättsammare saker.

Jag har verkligen kommit fram till en mycket viktig sak för min framtida framtid. Jag vill INTE ha EN pojkvän, utan Flera :) Jag kan inte se något negativt alls med att ha flera stycken sammtidigt.
För det är så fruktansvärt svårt att hitta den dära "perfekte", så varför inte ha flera som tillsammans bilr allt det där som jag vill ha. Jag har framfört detta till några av mina vänner och responsen låtter typ så här : "Herregud" och "Det är så typiskt dig Julia att komma på en sådan sak". men jag tycker faktiskt att jag är ganska smart Det enda problemet, för jag vill ju inte vara otrogen, är att få alla killar att gå med på att jag har andra killar. Självklart får även killarna ha andra tjejer annars blir det nog lite orätvist, bara jag inte blir avundsjuk av mig. Men men , det bästa har jag sparat till sist, När man har "testat" ( det där lät fel ) alla killar , kan man tillslut bestämma sig för vilken av dem man vill ha, typ förevigt. Eller tills man tröttnar.

Men ärligt talat jag måste hålla med mina vänner , det är nog bara jag som kommer på en sådan sak.

Tack och adjö

Jag ger upp!!!

Min blogg blir bara ful hur jag en fixar den så nu ger jag upp, TOALT !!!

RSS 2.0