Jag vill bara HA!


I dag lämnar jag detta land .

Om några timmar sitter jag på flyget till Paris.Jag lämnar Svergie och alla problem och åker till kärlekens och romantikens stad. Visserligen åker jag med papá och är bara borta i 4 dagar, men ändå jag får se eiffeltornet x)
Föresten så ÄLSKAR jag min farfar otroligt mycket, hade lite kris på pengarfronten i går och förstod att jag knappt skulle kunna schoppa något i paris. Men så kilade min Farfar över och smällde upp 2000 spänn på bordet, jag ääääälskar honom, han vet alltid percis vad jag behöver ;) Ärligt talat jag älskar nog de flesta som ger mig pengar x)  
jag kommer i alf att sakna er här hemma, så ni får gråta om ni vill. Jag ska absolut tänka extra på er när ni sitter och räknar matte samtidigt som jag äter frukost på något lite mysigt café, det ska jag verkligen göra.

Ha det bäst och gör inte något roligt, utan vänta tills jag kommer hem så blir allt dubbelt så roligt .

Puss&Kram

Jag börjar bli dålig på att blogga.

Usch , nu var det nästan en vecka sedan jag skrev något sist. Jag vet inte varför men jag tappa hela tiden intresset att sitta framför datan. Det blir så enformigt i långa loppet. Sitta på msn , blogga lite , se om man har fått någon mail ovs, ni kan detta . Jag tror att jag har börjat tycka att det är tråkigt att sitta vid datan, men var lugn det är nog bara en fas.

Min kusin var här i går. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med honom , för det mesta känner jag för att styck mörda honom med en seg bröd kniv. Först så låter han HELA tiden (även när han sover) , för det andra är han lite käfig och när han sedan sitter och skiter med ÖPPEN dörr, då förlorar jag det lilla tålamodet som jag har. Nej , usch å fy sådant gör man inte  !

Om ni av någon andledning sedan skulle undra vad jag ska göra i dag så ska jag inte göra något särskilt.
Det jag vet är att PattiFnatti och KokoLollo ska komma hit och umgås med mig ( JullaPulla ) . Vi ska äta Pizza på rimmini och se på någon film, vi har även furrat på att gå en raggarsväng ner på stan sedan . Men får se hur det blir med det .

 PUSS

Jag tycker inte alls om måndagar.

I dag, i dag har varit en alldeles bra dag. Jag har varit så glad att jag mest har känt för att pringa runt och hoppa och dansa. Detta märkliga humör beror på detta fantastiska underbara vädret som visade sitt ansikte i dag. Jag tror inte att jag har mått så här bra på länge och önskar från djupet av mitt hjärta att det aldrig ska ta slut.
Fast ärligt talat har jag en ännu större önskan. Det är att det först ska bli jätte varmt, sedan jätte kallt och sen varmt igen. Bara därför att då dör alla getingar när de lockas fram av det varma vädret och sedan drabbas av en iskall chock och avlider sedan utan problem. Efter det får det gärna vara hur varmt som helt bara det inte existerar några gentingar. Jag drömde en hemsk dröm om getingar i helgen och det var absolut den värsta mardrömmen jag har haft på länge. Den började typ med att jag var vid parken där utanför "bingot" och var nog på väg hem. MEN jag kunde inte komma hem för att över hela gräsmattan var det geting svärmar som surrade hot fullt mot mig. Sedan helt plötsligt var jag i mitt gamla hus i mölnbo och blev jagad av en stor fet bålgeting. Allt slutade med att den stora feta bålgetingen kröp på min rygg medans jag låg på golvet och bara skrek. Det komiska i drömmen var att det var min mor som skulle ta bort getingen. Alla som inte känner min mor ska veta att hon är minst  lika rädd för getingar som jag. Ungefär där någon stans, säkert precis getingen skulle sticka mig, vaknade jag. Helt kallsvettig och jag skakade i hela kroppen. Jag kunde inte somna om heller på en halvtimme för att mitt hjärrta gick i 280. Fy satani vad jag avskyr getingar. Jag tror att världen skulle absolut bli dubbelt så bra utan dem. Jag längat verkligen efter sommaren men tanken på getingar får mig att må illa. 

 

The ark <3

Detta blir en mkt kort på blogg, eftersom den skrivs i en reklam paus.
Melodifestivalen, den bästa på länge äntligen var det rätt låt som van och man behöver inte skämmas sedan i eourovision songcontest. Fett bra . Nu vill jag bara köpa biljetter för att gå å se dem på Arenan.

Hayden är på tv, min älskade Hayden. Shiiit vad jag vill gifta mig med honom . jag förstår inte hur Gud kan ha skapat något sådant vacker.
Jag sitter bara och ler för mig själv hela tiden. Unbelivable. Det är riktigt kääärlek ..

Pussisar .

Äntligen fredag.

Som jag har gått och suktat och väntat hela veckan på att just denna dag skulle komma och äntligen är den här. Fredag, bara självaste ordet Fredag får mig att känna mig lycklig.Den sista skoldagen på en vecka, dagen innan lördag, dagen då man kan koppla av och bara glömma allt skolarbete. Shiit vad skönt.
Jag har redan planerat min kväll. jag ska träffa min band-membah, och förmodligen ska vi spendera kvällen hemma hos henne. Vi har bestämt att vi ska skriva låtar samtidigt som vi tjockar i oss äppelpaj och lite godis. Jag känner mig riktigt på topp och hoppas på att vi ialf ska få fram en ny refräng, vem vet låten kanske blir en riktig 3,a ;)
I går var en väldigt häktisk dag. Först skulle jag till min tandläkare, sen var jag hemma i ungefär en timme innan jag skulle hem till LInea på "firande av kvinnodagen". Det var trevligt för där var också en massa flickor från my old class, och de är ju så söta allihopa. Jag tycker verkligen att vi borde träffas lite mera, man hinner sakna dem så förskräckligt mycket annars och jag saknar våra eftermiddagar då vi okuperade hela ragnhilds cafét. Jag vill nog gå om nian igen, vad kul man hade då. Men tillbaka till gårdagen, efter Linea skulle jag på sång och sedan till papá . Jag fick nog inne sitta ner och pusta ut förens runt åtta på kvällen. Men jag hade trevligt hela dagen endå .

Snart är det inte långt kvar tills jag ska åka till Paris, ungefär 2 veckor. Jag vill verkligen dit. Min papá jar lovat mig att vi ska gå å kolla på Moulin Rouge Teatern och GUUUD jag vill. JAg vill åka dit nu. Strosa runt och kolla på den vackra staden, åka upp i eiffeltornet. Shoppa i Paris, aaaah, vill någon skänka mig lite pengar ? 

Jag har bara en mycket viktig sak att tillägga, min bilpojke kan vara ett ganska intressant offer igen ;)

 PussPuss

MVG !!

Jag kan i dag stolt presentera att jag fick MVG på gramatik provet. Tänk gramatik provet det mest jobbiga provet genom hela min gymnasie tid. Att det var ett litet miiinus efter MVG,et gör ju inte så mkt . MVG som MVG :)
Inte nog med det gick det jätte bra på läxprovet i samhälle också, jag börjar bli fett duktigt i skolan och jag är fett stolt över mig själv. Jag är även fett lycklig eftersom jag nu får hundra kronor av min mama.

Snart kommer min flickvän hit och jag har redan bestämmt att vi ska koka varm oboy, kanske sno några bullar ur frysen, och sedan gå på en promenad. När vi sedan har hittat den perfekta platsen, kanske på en liten smutsig sten någonstans så ska vi fika där. Det kan vara bra att röra på sig i bland tjatar min mama på mig. Hon höll nästan på att döda mig i går när jag nästan , inte helt, låg framför teven hela dagen. Bara för att jag är en soffpotatis.
Jag tänker nästan varje natt när jag ligger i min stora gnisliga säng att jag ska gå upp extra tidigt  på morgonen för att göra några sit-ups, men varje morgon när klockan ringer stänger jaga av den och somnar sedan om. Allt slutar sedan att man försover sig och får stressa på morgonen till skolan i stället. Men en rask promenad till skolan varje måndag-fredag borde väl endå göra lite nytta tycker jag.  Jag är ju inte direkt smäll fet, men det vore kul att ha mer än en magruta i allafall. Jag tror ärligt talat att jag ska ta tag i mitt tränande nu. Min mama kommer att bli stolt och jag kommer att få en mycker finare mage. Yes, det kör jag på. Jag måste nog spinga några dagar i veckan så

Men nu kom Anna :)

Pusspuss

I try to give you up , but I'm addicted.

I dag är en dag ganska lik gårdagen. Vår lärare Sara är fortfarande i Kina och jag börjar typ om en timme. jag tror att jag har data kunskap då och jag tror att vi har prov på Word. Men som sagt jag är inte riktigt säker.
Min lilla syster Lelle är sjuk idag, typ halsfluss eller något. Jag hoppas jag blir smittad. Förtillfället sitter hon och ser på Extreme Home Makeover. Vilket är ett pogramm som jag inte kan se på utan att börja stor böla. Men alla har vi våra svaga sidor antar jag.
Jag bara måste få prata ut om min nya stora kärlek, som jag delar med min flickvänn, Mr Fitzwillam Darcy i mitt hjärta förävvah. Problemet är ju bara att Mr Darcy är en karaktär i Jane Austens roman "Stolthet och Fördom". Alltså om han skulle ha levat skulle det har varit för flera hundra år sedan. Det finns ju även chans att han aldrig har funnits någon annastans än i Austens huvud. Allt detta krossar mitt hjärta. 
  Men nu ska jag gå å göra det sista sakerna innan jag pallrar mig till skolan , dit jag absolut inte vill !
Lollo är sjuk i dag så jag måste nog dit och hålla Patti sällskap, annars är det väl lika elakt att låta henne vara där själv. Jag skulle då inte vilja att någon av dem var sjuka på samma dag så att jag fick sitta där själv och sura.
Jag är nog inte den ensam varg jag försöker att vara. Jag är nog väldigt mycket beroende av andra människor och skulle nog inte klara mig ute i stora vida världen en hel dag helt själv. Men jag har hört att människor är ett flok djur och jag tror att det stämmer. Vi är alltid beroende av dem vi har oss närmast. Sen finns det ju vissa undantag , som när jag såg på 100 höjdare i går coh det var någon som typ bott 18 år i en bil. Men försig han levde ju med bilden att det var lika bekvämt i en bil som det var i en lägenhet inne i stan. Men men , det var hans beslut i livet och han är väldigt unik. Jämfört med de som bor i lägenheter som alla är perketa kloner av varandra.

Oops, nu måste jag gå, drog nog ut lite på tiden

PussPuss

Förändringar.

Som ni ser så har jag gjort några förändringar här, typ tapetserat om kanske man kan kalla det.
Men jag är faktiskt väldigt nöjd.
Högs upp ser ni de hetaste pojkarna enligt mig för tillfället. Jag som alltid har sagt att jag faller för blonda ^^
Jaja , jag hoppas att ni åsså njuter lika mkt som jag

KYSSIS

Grattis syster dyster.

I går fyllde min lilla lilla lilla syster 13 år och blev där med en äkta tonåring. Ett stort Grattis till henne.
Även om hon nu det senaste året har varit en liten pubbeunge med hormoner som nästen svämmar över är hon ganska okej. Förutom att hon har gått totalt ner sig i denna stil som har fått begreppet Emo. Hon fick mest kläder i present och bas färgerna bestod av svart, vitt och rött. Hon fick till och med ett påslakan med dö skallar på.
Nada good. Jag tror ändå bara att detta är en slags fas i livet. Titta bara på mig själv. När jag gick i 5 an klippte jag mig kort hårig . Gick runt i svarta plast byxor oen en nättröja som det som PUNK på och jag har endå klarat mig ganksa bra här i livet. Så det finns fortfarande stora hopp för min kära lilla syster.
Jag måste också meddela, så att alla vet, att jag har döpt om min syster till Lelle i stället för Ellen, bara för att det är mkt roligare att säga Lelle. Det går åsså bra att kalla henne Bro då å då speciellt i teletratten.

Jaa , nu börjar min lektion om bara en timme och jag är fortrande hemma , omsminkad o hår fönad och sitter här och skriver blogg samtidigt som jag dricker fanta och äter chips. Det låter fingemang tycker jag. Jag skulle kunna sitta så här hela dagen men min mamma sa väldigt tydligt att jag var tvungen att gå på gymnastiken. Jag som är en så duktig flicka ska lyda henne åsså. Men men that's life och jag har överlevt än så länge

 PussPuss 

Stolthet och Fördom

I daag om cirka 2 timmar kommer min flickvänn, mah band-mebah Anna hit och ska se STOLTHET OCH FÖRDOM med mig :) Jag har ju den där extra långa verisonen som är ungefär 5 och en halvtimme.
Jag och Anna såg den korta verisonen för några dagar sedan och tänkte att vi skulle variera oss lite i dag.

I går var jag på pokerkväll ute i Hölö hos Pattis pojkvän Erik. Det var väl trevligt men det hände inte så mkt där heller x) Det jag kom fram till var ialf att jag aldrig vill bo i Hölö.

Jag är ytterst ledsen för att om 2 dagar börjar skolan igen och att jag har matte prov på Torsdag, tror jag. Jag ligger typ mil efter i matteboken och jag har inte orkat jobba något under lovet. Inte bra. Något som därimot är posetivt är att jag har sov morgon både måndag, tisdag och en liten sovmorgon på onsdag. Det ska bli mycket härligt enligt mig.

PussPuss

Happily ever after below the waist.

I går var jag som sagt på bio. Vi såg Linas Kvällsbok med biljetter vi fått från skolan eftersom vi under vissa omständigheter inte kunde följa med den gången hela klassen åkte upp och såg den. 
Efter Bion, kan du gissa vem jag träffade då? Jo, JOSSAN ! Det var trevligt, så jag följde med henne och hennes vänner när de skulle äta. Jag vet inte riktigt men den där kebab talriken såg inte särskilt smaklig ut ;P

Det som jag gjorde mer i går var att köpa en skiva :) Fall Out Boy - Infinity on High <3
Bästa skivan ever made, nästan. Jag fick beröm av han i kassan på kringlans skivor att jag hade en utsök musiksmak och vi kom båda fram till att Fall Out Boy inte är ett Emo band, eftersom de är för glada :)

Sen har det inte hänt något extremt mycket mer. Min far väkte mig i morse så han ligger typ på dödslistan.
Och jag tror att det finns en semla i frysen som jag nog vill gå å äta nu, det är lite smått frestande.

Ha det fint allesammans .

RSS 2.0